Om os (1) (1)

Om Os

Siden 1997 har SoftControl udviklet og leveret et intelligent energisystem, inklusiv tekniske installationer til både private og erhverv. Hos SoftControl fokuserer vi på en bæredygtig omstilling og støtter op om FN's 17 Verdensmål, hvor vi hjælper vores kunder til en bæredygtig hverdag ved at inkludere fem af disse (nr. 7, 9, 12, 13 og 17).

Via app'en “CleverHouse” styrer og overvåger brugeren alt fra elektricitet, vand, varme, temperatur, fugtighed, alarmer, solceller, varmepumpe til ventilationssystem. Ved at kontrollere de tekniske installationer kan brugeren spare på forbrug og CO2-udslip og spare de daglige omkostninger. Brugeren kan også opnå sikkerhed, komfort og overblik i det daglige liv.

SoftControl har et stort kundesegment i bl.a. skoler og kirker, hvor det er vigtigt for brugeren at styre indeklimaet, belysning og adgang, og deres system er ofte forbundet med en arbejdskalender, der styrer funktionerne.

De fire forretningsområder

Hos SoftControl har vi fire forskellige arbejdsområder:

  • CleverHouse Et fleksibelt system, som gør det nemt at styre og overvåge alle tekniske installationer i dine bygninger via app’en CleverHouse på din smartphone, tablet eller via et computerprogram.
  • EnergySystem Ejer du en bygning større end 250 kvm eller består din ejendom/virksomhed/institution af flere bygninger, så er EnergySystem løsningen.  Systemet gør det muligt at koble flere installationer som kan styres fra én enkelt online enhed.
  • SunSystem Vælg en grøn energikilde for både miljøets og økonomiens skyld. Med SunSystem får du et suverænt overblik over produktionen af din bæredygtige strøm, og reducerer dine udgifter.
  • InfoScreen Kommuniker data fra CleverHouse og SunSystem eller vigtig information og aktivitet via en skærmløsning i øjenhøjde. Med InfoScreen kan du præsentere dagsprogrammer, PowerPoint, PDF’er, billeder, website, dagens nyheder mm.

Kontakt os på info@softcontrol.dk eller ring på +45 70 25 78 50 for en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig tættere på den grønne omstilling ved at udnytte dine ressourcer mm. korrekt!