CASES

Vi har allerede været på...

Emmerske Efterskole
Europæiske Filmhøjskole.
Dronninglund Efterskole
Tolne Efterskole
Balle Musik og Idrætsefterskole
Ulbølle Efterskole
Kalø Økologiske Landbrugshøjskole
Svenstrup Efterskole
Efterskolen For Scenekunst
Levring Efterskole
Viden Djurs
Dronninglund Kommunale Skoler
Brønderslev Kommunale Skoler
Frederikshavn Kommunale Skoler.
M.fl

 

 

 

Dronninglund efterskole

I Nordjylland ligger Dronninglund Efterskole, som har stort fokus på miljø og bæredygtighed, og er nu glade for at komme et skridt nærmere til at integrere FNs Verdensmål.

I efteråret 2020 fik efterskolen installeret vores intelligente EnergySystem, hvor der var fokus på optimering af varme, ventilation, overblik af data og forbrugsmønster samt LED belysning.

Teknisk chef Ole Lauersen fik fuldt overblik og let styring af skolens installationer, hvor han især fremhævede en funktion, som har gjort dagligdagen lettere - funktionen, der styrer og slukker varmen automatisk, når eleverne åbner vinduer og døre. Dette gør at skolen kan spare mange penge, da dette ikke blev kontrolleret før.

Skolens hal og klasseværelser fik monteret LED som belysning, hvilket har givet en væsentlig besparelse kombineret med bedre lys. Med energibesparelsen kan skolen betale for investeringen ved at bruge vores attraktive finansieringsløsning, som de fleste skoler vælger at gøre.

Syddjurs Provsti

I vinter/forår 2021 får i alt 35 kirker i Syddjurs Provsti installeret især varmestyring. 

Vores varmestyring gør det nemt for kirkens medarbejdere at planlægge opvarmning af selve kirken, da varmen styres via kalenderen. Derved får systemet at vide hvornår begravelser, bryllupper, gudstjeneste mm. afholdes. Styringen regulerer varmen automatisk, hvor den ønskede temperatur er opnået til når kirkegængerne ankommer og herefter sænkes når begivenheden er ovre.

Det er utroligt vigtigt for kirkens medarbejdere at kontrollere varmen samt luftfugtigheden, for at de uerstattelige kalkmalerier og andre antikviteter kan bevares.

Aalborg Portland

Aalborg Portland er en dansk producent af cement og for dem er det vigtigt at overvåge temperaturen i deres cement i forhold til kvalitetskontrol.


Derfor fik de tilbage i 2017 installeret EnergySystem.


Ved at få adgang til temperaturmålingerne ude hos kunden, som producerer cement, har Aalborg Portland mulighed for at indsamle datamateriale vedrørende udviklingen af cementtemperaturen, under blandeprocessen.


Aalborg Portland anvender ligeledes temperaturmålingerne i forbindelse med undersøgelser foretaget i samarbejde med kunderne, hvor bl.a. cementtemperaturens indflydelse på betonens egenskaber undersøges.


Produktteknisk konsulent Anya Roskjær Knudsen fortæller, at de er meget tilfredse med den temperaturmåling som SoftControl og CleverHouse hjælper dem med og vil varmt anbefale systemet til andre, der kan have glæde af det.

Kontakt os på info@softcontrol.dk eller ring på +45 70 25 78 50 for en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig tættere på den grønne omstilling ved at udnytte dine ressourcer mm. korrekt!