Projektbeskrivelse

Arbejdsproces

Hos SoftControl er det vigtigt at opnå det bedste resultat for kunden og brugeren, selvom to projekter aldrig er ens. Derfor sørger vi altid for at udføre et godt forarbejde og tilpasser produktet efter brugerens behov og ønsker.

 

Et projekt forløber oftest således:

 1. En projektleder fra SoftControl og evt. underleverandør gennemgår sammen de eksisterende installationer, og projekterer hvordan opsætningen af det nye intelligente system skal være samt internetforbindelsen.
 2. Arbejdet påbegyndes med fokus på opsætning og montering af hovedcontrollere med alt dertilhørende samt sikre optimal internetforbindelse.
 3. Forberede montagearbejde med plantegning af enheders placering f.eks. vindueskontakter, aktuatorer, belysning. Dette indebærer en systematisk gennemgang af enhederne, som placeres i numerisk rækkefølge pr. rumbasis, så de forbindes til de tilhørende hovedcontrollere.
 4. Kontrollere at alle enhederne har monteret strøm eller batteri.
 5. Inden montage af de trådløse enheder skal vores projektleder igangsætte en fejlsøgningsrutine i controlllerene, for at overvåge de trådløse signaler efterhånden som de etableres samt følge op på den systematisk enhedshåndtering.
 6. Montering af diverse enheder ift. de specifikke produktkrav og brugerbehov.
 7. Systemet er nu grundlæggende installeret og SoftControl skal nu monitorere systemet decentralt og lave en general systemopsætning inden indkøringen. 
 8. Nu er systemet oppe at køre og er 80% færdiggjort, dog mangler systemet indkøringen.
 9. Installationen afsluttes og systemet overleveres til den teknisk ansvarlige person på stedet. Dette indebærer en gennemgang af installationerne, samt en introduktion til brugerfladerne ved app og/eller computerprogram.
 10. SoftControl monitorerer installationerne løbende over en periode på 2-4 uger, så eventuelle rettelser laves.
 11. Aflevering af projekt, hvor kunden modtager dokumentation, manualer og serviceaftaler mm.
 12. Projektet afsluttes.